مالزي كشوري با فرهنگ هاي متفاوت و غذاهاي محلي
مالزي در جنوب شرقي آسيا قرار دارد و داراي آب و هواي مناسب است كه ساكنين اين كشور بيشتر از نژادهاي مالايي، هندي و چيني تشكيل مي شود . اين كشور داراي جاذبه هاي گردشگري فراواني است كه سالانه مسافران بسياري كه با تور مالزي به اين كشور سفر مي كنند مي توانند از جاذبه هاي گردشگري مالزي ديدن نمايند .
فرهنگ و آداب و رسوم در مالزي
در مالزي فرهنگ ساكنان تركيبي از فرهنگ مالايو، هندي، چيني و نيز فرهنگ قبايل بومي متعدد آن است . اما فرهنگ هايي كه تاثير بيشتري بر روي فرهنگ مالزي داشته اند فرهنگ ايراني، عربي و اروپايي بوده است .
غذاهاي محلي مالزي
مالزي از آن دسته كشورهاي جنوب شرقي آسيايي مي باشد كه در ميان توريستها محبوبيت ويژه اي دارد و در سال تعداد زيادي گردشگر از شهر هاي مختلف اين كشور بازديد مي كند . وجود جاذبه هاي گردشگري فراوان ، معابد ، طبيعت زيبا و تفريحاتي كه دارد ، همگي سبب شده كه علاقه مندان به تور مالزي روز يه روز افزوده شوند . علاوه بر اين ها اين كشور داراي رستوران هاي فراواني است كه انواع غذاهاي محلي و بين المللي را ارائه مي دهند ، بطوري كه اگر با هر آدمي كه اهل مالزي است و آن را در هر كجاي اين دنيا ببينيد بدون شك مي گويند كه دلتنگ غذاهاي كشورشان مي باشند . غذاهاي اين كشور به اندازه اي خوشمزه و خوش رنگ است كه مقاومت در برابر آن ها كار بسيار دشواري است. در اين قسمت آژانس آرزوي آسمان آبي چند نمونه از اين غذاها را به شما معرفي مي كند.
روتي كاناي
روتي كاناي غذايي معمول مخصوص صبحانه مي باشد . اين غذا يك نان پهن است كه ابتدا آن را پيچانده و سپس آن را مي پزند و كه اكثراً آن را با ادويه و يك نوع سس مخصوص استفاده مي كنند. به خاطر استفاده زيادي كه از اين نان مي شود داراي تنوع بسياري است به طوريكه اگر در درون همين نان از تخم مرغ استفاده شود به آن روتي تلور مي گويند. اين نان خيلي محبوب است و در مدل ها و مزه هاي مختلف درست مي شود.
ساتاي
ساتاي غذاي ساده اي است، تكه هاي گوشت (مرغ، گاو و بره) را در ادويه هاي محلي مي خوابانند تا حسابي مزه دار شود و بعد آن را بر روي حرارت ملايم كباب مي كنند مي توانيد اين گوشت هاي كباب شده را با سس پر از ادويه ميل كنيد كه در اين صورت مزه آن خيلي خوشمزه تر و تند تر مي شود. اين غذاي خوشمزه شما را وسوسه مي كند كه يك بشقاب ديگر هم سفارش بدهيد.
باك كوت ته
بات كوت ته به معني «چاي گوشت با استخوان» است اما در اين سوپ محبوب هيچ چايي موجود نمي باشد. براي تهيه اين غذا گوشت دنده خوك را با قارچ، سير، توفو و گياهان معطر ابري ساعت ها مي پزد و بعد با رشته يا برنج امي خورند. اين سوپ خوشبو غذاي خيلي سنگيني است و اكثراً در آخر شب و روزهاي باراني خورده مي شود چون بعضي از گياهاني كه در اين سوپ به استفاده مي شود دماي بدن را بالا مي برند.
سندول
در زير آفتاب سوزان كوالالامپور دسر سنتي سندول خيلي وسوسه كننده است. سندول ژله سبز رنگي است كه از آرد برنج درست شده و با يخ، شكر پالم و لوبياي قرمز تركيب شده است و معمولا در خيابان هاي كوالالامپور فروخته مي شود (و حتي در رستوران ها هم مي توان آن را پيدا كرد). وقتي در گرماي تابستان در خيابان هاي اين شهر هستيد اين دسر خوشمزه را بخريد و از مزه بينظير آن لذت ببريد.
سالانه مسافران بسياري از تور مسافرتي آژانس آسمان آبي (تور مالزي، تور كوالالامپور، تور لنكاوي، تور سنگاپور، تور پنانگ، تور هند، تور آگرا، تور جيپور، تور گوا، تور دهلي و ... ) استفاده مي كنند و خاطرات خوبي را براي خود و خانواده رقم مي زنند .
برچسب: تور مالزي، تور لحظه آخري مالزي، قيمت تور مالزي، تور مسافرتي، جاذبه هاي گردشگري مالزي،